Autamme sinua arpiesi kanssa.

 © Vitamion Oy

Onko sinulla arpi, joka tarvitsee hoitoa näkyäkseen vähemmän?

Parhaiden mahdollisten tulosten saavuttamiseksi, ota yhteyttä arpihoidon ammattilaisiimme ja tutustu hoitovaihtoehtoihin täällä.

Lue lisää

Onko sinulle tulossa toimenpide tai leikkaus, joka voi jättää jälkeensä arven?

Jos haluat mahdollisimman huomaamattoman arven niin silloin arven hoito kannattaa aloittaa jo ennen arven syntymistä. Tutustu niin toimenpiteitä edeltäviin kuin toimenpiteen jälkeisiin hoitovaihtoehtoihin täältä.

Lue lisää

Medikaalialan ammattilaisille

Jos olet terveydenhoitoalan ammattilainen ja kiinnostunut potilaasi leikkausarven paranemisesta toimenpiteen jälkeen, katso medikaalisten arpihoitomenetelmiemme vaihtoehdot täältä.

Lue lisää

Kysyttävää arpihoidoista?

Onko sinulla kysyttävää arpien hoitoon liittyen? Tutustu jo kysyttyihin kysymyksiin ja asiantuntijan vastauksiin täältä.

Lue lisää
Visiomme

Alan johtava

Arpihoidon ja esteettisen alan asiantuntijoina visiomme on tarjota potilaalle mahdollisimman huomaamaton arpi. Olemme suunnitelleet kotihoitokonseptin ennen ja jälkeen leikkauksen tai toimenpiteen. Tämän avulla mahdollistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen: arven vaalenemisen, haavan paranemisen sekä ihon uudistumisen ja vahvistumisen toimenpiteen jälkeen.

Potilaista huolehtimista
jo yli 25 vuotta

Olemme toimineet esteettisellä alalla globaalisti jo yli 25 vuoden ajan. Tuotteitamme käytetään medikaalialan ammattilaisten toimesta mm. Kanadassa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Japanissa ja Australiassa. Ainutlaatuinen tarjontamme mahdollistaa laadukkaan yhteistyön kosmetologien ja esteettisiin toimenpiteisiin erikoistuneiden medikaaliammattilaisten välillä. Tarjoamme edistyksellisen hoitokokonaisuuden matkalla toimenpiteeseen ja siitä parantumiseen. Lopputuloksena mahdollisimman huomaamaton arpi.

Ratkaisumme

Olemassa olevien arpien hoito

Ennen ja jälkeen toimenpiteen -kotihoitopaketit

Esteettisten toimenpiteiden tueksi ja arpikudoksen hoidon avuksi. Potilas valmistelee toimenpidettä varten ihonsa kotihoitomenetelmällä, joka on räätälöity eri toimenpiteisiin soveltuviksi.

Ennen- ja jälkeen toimenpiteen -hoidot

Hyväksyttyjen hoitoloiden tarjoamat hoidot, joilla joko vahvistetaan tulevan toimenpidealueen ihoa tai tuetaan toimenpiteen jälkeistä arven haalistumista. 

Medikaali- ja kirurginen neulaus arpihoidossa

Vitamedical tarjoaa ainutlaatuisen arpihoitomenetelmän medikaalialan ammattilaisille ja Vitamedicalin sertifioimille ihonhoidon ammattilaisille Suomessa ja Virossa.

 HUOMIO: Kaikki esillä olevat tuotteet ovat Environ® Skin Care Ltd.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Environ® Skincare -tuotteet ovat ammattikosmetiikkaa, joka voi mahdollisesti auttaa ihon valmistelussa, hoidossa ja arpien ennaltaehkäisyssä.