Välineet

Neulauksen edelläkävijöinä ja yli 25 vuoden tutkimus- ja kokemustaustalla medikaalialan kentässä koemme velvollisuudeksemme varmistaa esteettisen alan markkinoille tarjoamamme menetelmän korkeimman mahdollisen laadun.

Ainutlaatuinen muotoilumme sisältää kirurgisesta teräksestä valmistettu neulat, neulojen tarkkaan valitun asettelun ja määrän. Tällä varmistetaan potilaan kannalta turvallinen ja tehokas hoito, joka ei tutkitusti vaurioita ihon alempia kerroksia.

Medikaalivälineet

 

Medical Roll-CIT®

Suurempiin kasvojen ja vartalon alueisiin soveltuva väline. Voidaan käyttää uudelleen jopa 6 kertaa samalla potilaalla. Helppo sterilisoida. Neulan pituus: 1mm. Puudutusvoide, paikallispuudutus tai johtopuudutus suositeltavaa.

Medical Focus-CIT®

Pienempiin kasvojen ja vartalon alueisiin soveltuva väline. Voidaan käyttää uudelleen jopa 6 kertaa samalla potilaalla. Helppo sterilisoida. Neulan pituus: 1,5mm. Puudutusvoide, paikallispuudutus tai johtopuudutus suositeltavaa.

 

Kirurgiset välineet

 

Surgical Roll-CIT®

Suurempiin kasvojen ja vartalon alueisiin soveltuva väline. Voidaan käyttää uudelleen jopa 4 kertaa samalla potilaalla. Helppo sterilisoida. Neulan pituus: 3mm. Puudutus tai injektoitu puudutus suositeltavaa.

 

Surgical Focus-CIT®

Pienempiin kasvojen ja vartalon alueisiin soveltuva väline. Voidaan käyttää uudelleen jopa 4 kertaa samalla potilaalla. Helppo sterilisoida. Neulan pituus: 3mm. Puudutus tai injektoitu puudutus suositeltavaa.

 

Oletko kiinnostunut neulaukseen liittyvästä koulutuksesta?

Haluatko tilata välineitämme?