Medikaaliset arpihoidot

Jotta parhaiten voimme ehkäistä arpikudoksen muodostumista leikkausalueelle keskitymme juuri siihen ennen ja jälkeen toimenpiteen. Hoidoilla vahvistetaan ihokudosta ennen leikkausta ja ihokudoksen paranemista leikkauksen jälkeen.

Asiantuntemuksemme kattaa myös ikääntyneiden arpien hoidon.

 ©Vitamion Oy, Helsinki, 2021

Ennen: Korvan takaisen kasvaimen poistosta syntynyt atrofinen arpi
Jälkeen: Kolmen kuukauden Vitamin A,C&E Body Oil Forten käyttö

A-vitamiini medikaalisessa
arpihoidossa

A-vitamiini on todistettu avaintekijäksi arpihoidoissa jo vuosikausien ajan. Se sopii niin ikääntyneille arville, uusille arville kuin jatkuvaan käyttöön arpikudoksen muodostumisen ennaltaehkäisemiseksi. Tutkimukset ovat osoittaneet selvän eron ihokudoksen muodostumisessa, kun sitä on hoidettu jo pidemmän aikaa A-vitamiinilla ja siksi sitä on turvallista suositella kaikille potilaille parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi arpien häivyttämisessä.

 

 ©Vitamion Oy, Helsinki, 2019

Ennen: Korvan takaisen kasvaimen poistosta syntynyt atrofinen arpi
Jälkeen: Kolmen kuukauden Vitamin A,C&E Body Oil Forten käyttö

 ©Vitamion Oy, Lauren du Preez, Helsinki, 2020-2021

Ennen: Saunatapaturmassa tapahtunut kolmannen asteen palovamma. Ihoa oli valmisteltu tapaturman jälkeen kolmen viikon ajan Vitamin A,C&E Body Oil:lla ennen neulaussarjan aloitusta.

Jälkeen: 6 hoitokertaa 1mm:n medikaalineulaimella viikon välein. Neulauksen kotihoitopaketti oli käytössä ohjeistetusti läpi hoitosarjan.

Medikaalineulaus arpihoidossa

Tutkimuksemme medikaali- ja kirurgisen neulauksen käytöstä arpihoidoissa juontaa juurensa yli 20-vuotta taaksepäin. Olemme edelläkävijöitä kollageeni-induktioterapiassa arpien häivyttämisessä. Menetelmämme on medikaalialan ammattilaisten käytössä globaalisti erilaisissa arpiin liittyvissä potilastarpeissa.

Kun hoidetaan olemassa olevaa arpea, sekä medikaali- että kirurginen neulaus on todistettu turvalliseksi ja tehokkaaksi menetelmäksi stimuloida ihon omia kasvutekijöitä kudoksessa ja kaiken kaikkiaan parantaa olemassa olevien ja uusien arpien ulkonäköä.

Kokemuksemme, tietotaitomme, todistetut tutkimukset, yksityiskohtainen suunnittelu, neulauslaitteen laatu ja neulojen asettelu erottavat meidät kilpailijoistamme. Medikaali- ja kirurgiset neulausrullamme on hyväksytty Euroopassa ainoina uudelleenkäytettävinä instrumentteina (voidaan käyttää jopa 6 kertaa samalle potilaalle, kun väline steriloidaan jokaisen käyttökerran jälkeen).

 

ALOITA ARPIHOITO JO ENNEN ARVEN SYNTYMISTÄ

Ennen ja jälkeen toimenpiteen -kotihoitopaketit

Opasta potilastasi jo ihon valmisteluun ennen tulevaa toimenpidettä. Sillä ja toimenpiteen jälkeisellä kotihoidolla edesautat mahdollisimman huomaamattoman arven muodostumista.

Olemme tehneet potilaallesi yksityiskohtaiset kotihoitopakettien käyttöohjeet (hinnat ovat ohjeellisia suositushintoja potilaalle). Löydät ne alta.

ENNEN JA JÄLKEEN -TULOKSET

3 mm:n kirurginen neulaus poskessa olevaan arpeen

 

Ennen: Tapaturmasta koitunut syvä arpi poskella

Jälkeen: 6 kertaa neulausta 3mm:n neulaimella viikon välein. Käytössä neulauksen kotihoitotuotteet ohjeistuksen mukaan koko hoitojakson ajan. Valokuva otettu 12 kuukautta viimeisen neulauskerran jälkeen.

©Dr. Desmond Brian Fernandes, Cape Town, SA

3 mm:n kirurginen neulaus

 

Ennen: Palovamma 2 kk tapaturman jälkeen.

Jälkeen: 2 vuotta viimeisen 3mm:n neulauksen jälkeen.

©Dr. Matthias Aust
Klinik für Plastische, Hand- und Wiederherstellungschirurgie

Medizinische Hochschule Hannover
Illustrated guide to Percutaneous Collagen Induction

Artikkelit

Katso lisää artikkeleita klikkaamalla tästä.

Koulutus

Haluaisitko lisätietoa tarjoamastamme koulutuksesta? Ole hyvä ja valitse alla olevista vaihtoehdoista.

Toimenpidekohtaiset ihon valmistelu- ja
jälkihoitopaketit

TÄSTÄ LOMAKKEESEEN >>

Medikaalinen ja kirurginen neulaus arpihoidossa

TÄSTÄ LOMAKKEESEEN >>

Environ® DF-laitteella tehtävät A-vitamiiniarpihoidot

TÄSTÄ LOMAKKEESEEN >>

HUOMIO: Kaikki esillä olevat tuotteet ovat Environ® Skin Care Ltd.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Environ® Skincare -tuotteet ovat ammattikosmetiikkaa, joka voi mahdollisesti auttaa ihon valmistelussa, hoidossa ja arpien ennaltaehkäisyssä.